CHP Lideri Özgür Özel, Kazanilan 15 Belediye Için Denizlililere Tesekkür Etti

CHP Lideri Özgür Özel, Kazanilan 15 Belediye Için Denizlililere Tesekkür Etti

Seçimden sonraki ilk mitingini Denizli’de yapan CHP Genel Baskani Özgür Özel, “Bazi illere gidersiniz yaninizda belediye baskani olmaz. Bazi illere gidersiniz ’3-4 baskan varsa arkam saglam’ dersiniz. Denizlililer sizlere ne kadar tesekkür etsem az. Arkamiza 15 belediye baskani veren Denizli’ye helal olsun” dedi.

Bir dizi ziyaret kapsaminda Denizli’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Özgür Özel, Büyüksehir Belediyesi ziyaretinin ardindan 15 Temmuz Delikliçinar Sehitler Meydani’nda seçimden sonraki ilk mitingini gerçeklestirdi. Yogun katilimin gözlemlendigi mitingde konusan CHP Genel Baskani Özel, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu’nun her kesimin belediye baskani olacagi vurgusunda bulundu. 23 Mart günü memleketi Manisa’nin ardindan kente geldigini ve mitingde yaptigi ittifak çagrisini hatirlatan Genel Baskan Özel, “O gün bir çagrida bulunduk. Seçim öncesi geldigimde ’Siyasi parti liderleri olarak bizler Ankara’da ittifak yapamadik ama umudumuz var. Denizli’nin sosyal demokratlarini, milliyetçi demokratlarini, muhafazakar demokratlarini, Kürt’üyle, Türk’üyle memleketine yürekten bagli olan Denizli’nin güzel insanlarini Denizli ittifakina davet ediyorum’ dedim. O gün Denizli sesimizi duydu. Ben o gün dedim ki, ’Benim gördügüm Denizli kararini vermis’ 31 Mart aksami en güzel haberi sizden aldik. Hepinize tesekkür ediyorum. Bazi illere gidersiniz yaninizda belediye baskani olmaz. Bazi illere gidersiniz 3-4 baskan varsa arkam saglam dersiniz. Denizliler sizlere ne kadar tesekkür etsem az. Arkamiza 15 belediye baskani veren Denizli’ye helal olsun” dedi.



“272 avroluk emekli maasinin Almancaya tercümesi yok”

Yurt disindaki temaslarindan bir iktibas paylasan Genel Baskan Özgür Özel, “Almanya’da Almanlara anlattim tercüman hatasi, yanlis söyledim sandilar. ’Türkiye’de emekliler 272 avro maas aliyor’ dedim. Düzeltiyor ’2 bin 700 avrodur’ diyor. ’Yok’ dedim. Strazburg’daydim, Fransa’daydim. Tercüman kiz yanlis söylüyor sandilar. ’Bir 0 eksik degil mi, 2 bin 700 euro olsun’ dediler. O gün kendi kendime dedim ki, ’Ey Özgür Özel, Türkiye’deki 272 avroluk emekli maasinin Almancaya tercümesi yok. Ingilizceye tercümesi yok’ Milletin bir 0 eksik sandigi bu sefalete mahkum edenlere yaziklar olsun” ifadelerini kullandi.

“Bizim ittifakimiz siyasi parti ittifaki degildir”

Türkiye Ittifaki ile Türkiye’nin kazanacagi vurgusunda bulunan Özgür Özel, “Bizim ittifakimiz siyasi parti ittifaki degildir. Bizim ittifakimiz bir araya gelmis ve milletin cani yani yanarken onlari duymayan Cumhur Ittifaki degildir. Adini memleketimizden, renklerini ay yildizli al bayragimizdan alan Türkiye Ittifaki’dir. Türkiye Ittifaki kazanacak, Türkiye kazanacak” seklinde konustu.

CHP Genel Baskani Özgür Özel’in Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi ziyaretlerinin ardindan memleketi Manisa’ya hareket edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile