CHP, MYK Toplantisini Soma'da Yapacak

CHP, MYK Toplantisini Soma'da Yapacak

CHP Genel Baskani Özgür Özel beraberinde partinin MYK üyeleri ve çok sayida milletvekiliyle birlikte 13 Mayis Pazartesi Günü 301 isçinin hayatini kaybettigi Soma maden faciasinin 10. yilinda Soma’ya gelecek. CHP MYK Toplantisinin da Soma’da yapilacagi açiklanirken, Özel ve beraberindeki heyet gün boyu Soma’da çesitli etkinliklere katilacak.

CHP Genel Baskani Özgür Özel, 2014 yilinda 301 isçinin hayatini kaybettigi 13 Mayis Soma maden faciasinin 10. yil anma törenleri kapsaminda Soma’ya geliyor. Özel’in Genel baskan olduktan sonraki Soma’ya ilk ziyaretinde CHP MYK Üyeleri ile çok sayida CHP’li vekilin de eslik etmesi bekleniyor.

Soma ziyaretine CHP’den Belediye Baskani seçilen Sercan Okur’u ziyaret ederek baslayacak olan Özel ve beraberindeki heyet daha sonra Emin Hidir Bey Camiinde yapilacak olan Hatim Duasi ve Mevlit programina katilacak. CHP Soma Ilçe Baskanliginda yapilacak olan CHP MYK Toplantisinin ardindan maden sehitlerini anma yürüyüsüne katilacak olan Özel ve CHP heyeti daha sonra Soma Maden Sehitligini ziyaret edecek. Maden sehitlerinin ailelerinin onuruna aksam yemegi düzenleyecek olan Özel Soma’daki son programinda Gündüz Beder Kültür Merkezinde Soma Belgeseli gösterimine katilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile