CHP Sözcüsü Öztrak Açiklamasi '(Danisman Tartismasi) Daha Fazla Açiklama Gerektiren Bir Durum Ortada Yok'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Sözcüsü Faik Öztrak, danisman tartismasina iliskin, “Bu konuyla ilgili gerekli açiklamalar yapildi. Daha fazla açiklama gerektiren bir durum ortada yok” dedi.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun baskanlik ettigi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantisina dair basin açiklamasinda bulundu. Kurulun Kerkük’te yasanan gelismeleri degerlendirdigini ifade eden Öztrak, “Türkmen soydaslarimizin ata yurdu Kerkük’te yasanan olaylari kaygiyla takip ediyoruz. Türkmenlerin Irak ve Kerkük’ün asli unsurlarindan biri oldugunun bir kere daha altini çiziyoruz. Degisik etnik unsurlarin bir arada huzur içinde yasadigi Kerkük’te olaylarin bir an önce sona ermesi için taraflari sükunete davet ediyoruz” diye konustu.



“Daha fazla açiklama gerektiren bir durum ortada yok”

Bir gazetecinin CHP’de yasanan danisman tartismasina iliskin Perinaz Mahpeyker Yaman’in hala görevde olup olmadigini sormasi üzerine Öztrak, “Bu konuyla ilgili gerekli açiklamalar yapildi. Daha fazla açiklama gerektiren bir durum ortada yok” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile