Chp, Yaklaşan Seçim Dönemine Yönelik Mahallelerde Üye Sayısını Artırmak İçin Çalışacak

Meltem Yılmaz - CHP, yaklaşan seçim dönemine yönelik mahallelerde üye sayısını artırmak için çalışacak. Milletvekillerine, üyesi olmayan mahallelerin listesi gönderilerek, her mahallede en az bir üyenin olması gerektiği belirtildi.

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, ''üye bulunmayan mahalleler'' hakkında milletvekillerine birer yazı gönderdi.

Milletvekillerine, ayrıca, görevli oldukları ilin üyesi bulunmayan mahallelerin bir raporu da iletildi.

Yazıda, yaklaşan seçim dönemine yönelik hazırlıkların devam ettiği ifade edilerek, mahalle bazındaki temsili üst düzeyde sağlayabilmek için her mahallede en az bir üyenin olması gerekliliğinin açık olduğu belirtildi.

CHP intranetinde, ''sandık bilgileri'' başlığı altındaki üye bulunmayan mahalleler seçeneğinden görevli olunan ilin sayısal raporuna ulaşabileceğinin belirtildiği yazıda, ''Ayrıca CHP intranetindeki sandık bilgileri başlığından, üye bulunmayan mahalle adları seçeneğini kullanarak ilgili mahallelerin aday bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yapacağınız üye geliştirme çalışmalarında bu konu üzerinde hassasiyetle duracağınıza inanıyoruz'' denildi.

Yayıncı: Ali Eyvaz
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile