CHP Yozgat Merkez İlçe Kongresi'nde İçki Polemiği

CHP Yozgat Merkez İlçe Kongresi'nde İçki Polemiği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Merkez İlçe Kongresi'nde partililer arasında içki polemiği yaşandı.

Yozgat İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda düzenlenen CHP Yozgat Merkez İlçe Olağan Genel Kongresi'ne; CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, CHP'li ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı. İki adayın yarıştığı ilçe başkanlığı seçimlerinde, adayların konuşması sırasında parti araçlarında içki alındığı iddia edildi.

Tekrar aday olan CHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Bayram Aslaner'in konuşması sırasında salondan bir partili gencin, 'Parti araçlarında rakı içtiğinizi anlat ' demesi üzerine Aslaner, 'Rakı içildiyse baban içmiştir. Baban sürekli benim yanımdaydı. Ayşe Hanım (Ayşe Şimşek) içmiştir ' dedi. Bunun üzerine salondan sesler yükseldi.

Tartışmalı geçen kongrede daha sonra söz alan CHP İl Başkanı Onur Kaytan'ın, göreve geldiğinde kadın kolları başkanlığını Ayşe Şimşek'e teklif ettiğini bildirmesi üzerine, Ayşe Şimşek de salonda partide içki alındığı için görev yapmadığını söyledi.

Bu sırada Divan Başkanı Ankara Milletvekili Levent Gök, sözle müdahale ederek tartışmaların büyümesini engelledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile