CHPli Özel: 'Mısır Dolandırıcılığı Mağdurlarının Sorunu Çözülsün'

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, kongrede göreve gelen partisinin Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar ve yönetimine tebrik ziyaretinde bulundu.

Özel, geçtiğimiz yıl 88 mısır üreticisinin 2.5 milyon lira zarara uğramasına neden olan dolandırılmasıyla ilgili olarak, "Mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli düzenlemeyi iktidar meclise taşısın, biz de CHP olarak bunu destekleyelim” dedi.

Kırkağaç'ta CHP İlçe Başkanı Kaçar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Millitvekili Özgür Özel, kongrede bulunmasına rağmen ilçe yönetimini görev başında tebrik etmek istediğini söyledi.

Ziyaretinde eski ve yeni yönetimi bir arada bulan Özel, "CHP'de kavga olur, dövüş olur, ayrışma olur" diye bekleyenlerin, beklentisinin boşa çıktığını kaydetti.

Özel, "kırkağaç'ta CHP, kongreden güçlenerek, birlik ve beraberlik içinde çıkmıştır. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu arada konuşmasında, kamuoyunda "mısırzedeler" olarak bilinen, geçen yıl 2.5 milyon liralık dolandırıcık olayının mağduru 88 mısır üreticisinin durumuna da değinen Milletvekili Özel, "Biz bu sorunu her platformda dile getiriyoruz. Tek başımıza halledemiyoruz. Eger Adalet ve Kalkınma Partisi gerekli düzenlemeyi yapıp TBMM'ye getirirse, biz de CHP olarak bunu sonuna kadar destekleriz" açıklamasını yaptı.

Mısır dolandırıcılığı mağdurları da, sorunlarına hassasiyetle yaklaştığını belirttikleri Özel'e teşekkür ettiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile