Çiçekçilerde 'Anneler Günü' Mesaisi

Çiçekçilerde 'Anneler Günü' Mesaisi

Kayseri’de Anneler Günü dolayisiyla çiçekçilerde yogunluk yasaniyor.

14 Mayis Anneler Günü dolayisiyla annelerine ve eslerine çiçek almak isteyen vatandaslar çiçekçilere kostu. En çok gül ve buketi tercih eden vatandaslar annelerini ve eslerini mutlu etmek için solugu çiçekçilerde alirken, birçok vatandas çiçeklerini seçim gününe birakmamak için bir gün önceden çiçekçilerde yogunluk olusturdu.

Anneler Günü yogunlugunun basladigini ifade eden çiçekçi Mehmet Bener, “Kayseri’de 150 esnaf olarak, ürünlerimizi hazirladik. Anneler Günü’nde herkese hizmet vermeyi planliyoruz. Ürün olarak kirmizi gül, orkide, antoryum, karisik mevsim buketleri, saksi çiçekleri, yapay teraryumlar, mini bahçeler, cam içerisinde bulunan teraryumlar bunlarin hepsi satilmaya hazir bekliyor. Tüm hazirliklarimizi da tamamladik. Insanlar özel günlerde çiçekleri tercih ediyorlar. Annelerine, eslerine, sevgililerine çiçek aliyorlar. Yogunlugumuzda basladi.

Cuma gününden itibaren yogunluklarimiz artti. Güzel bir mevsim çiçegi yaptirmak isteyen vatandasimiz, 150-200 TL’den baslayan fiyatlarla bu çiçegi yaptirabilir. Gül’de kalitesine göre 30-40 TL’ye göre degisiyor. Annelerin, Anneler Günü’nü kutluyorum. Cennet annelerin ayaklarinin altindadir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile