Çiftçilere Geka Desteği

Çiftçilere Geka Desteği

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın Mali Destek Programı kapsamında vereceği proje desteklerinde son başvuru tarihinin 10 Şubat 2011 olduğu hatırlatıldı.

Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın mali destek programı kapsamında tarım sektörünü de içine alan desteklemelerde proje başvurularının 10 Şubat 2011'de biteceği belirtildi. Program dâhilinde verilecek destekler kar amacı güden kuruluşlar, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve Küçük ölçekli altyapı projeleri olmak üzere 3 kısma ayrıldı. Kar amacı güden kuruluşlara asgari 40 bin TL, azami 400 bin TL ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara asgari 50 bin TL, azami 600 bin TL destek verilecek.
Ancak GEKA'nın proje başvurularında istediği bazı öncelikler var. Açıklamada bu öncelikle şu şekilde sıralandı: Öncelik 1: Ar-Ge ve yenilikçiliğin yanı sıra enerji verimliliğinin artırılması, alternatif enerji kaynaklan ve yüksek teknolojinin kullanılması, Öncelik 2; İşletmelerin üretim, hizmet ve kurumsal altyapılarının güçlendirilmesi; tarım, sanayi ve turizm sektörlerinde üretim verimliliğinin ve ürün çeşitliliğinin artırılması; yeni tesisler kurulması, geliştirilmesi ve modernize edilmesi, Öncelik 3: Çevreye duyarlı iyileştirme faaliyetlerinin yapılması Kar amacı gütmeyen kuruluşlara yönelik destek verilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile