Çiftçilere Ihtiyaçlari Olan Kati Gübre Dagitma Römorku Hibe Edildi

Çiftçilere Ihtiyaçlari Olan Kati Gübre Dagitma Römorku Hibe Edildi

Kirsal kalkinma projelerine araliksiz devam eden Denizli Büyüksehir Belediyesi, Bozkurt ilçesindeki çiftçilere ihtiyaçlari olan kati gübre dagitma römorku hibe etti. Kent genelinde hiçbir ayrim gözetmeksizin çalistiklarini vurgulayan Baskan Zolan, “Ayni sevk ve heyecanla yolumuza devam edecegiz” dedi.



Denizli Büyüksehir Belediyesi kirsal alanda yasayan vatandaslarin desteklenmesi ve tarimda yüksek ürün veriminin elde edilebilmesi amaciyla sürdürdügü örnek projelerine bir yenisini daha ekledi. Denizli Büyüksehir Belediyesi bu çerçevesinde Bozkurt ilçesinin Tutluca Mahallesi’ndeki üreticilerin, maliyetlerini düsürmek ve is gücü gibi temini zor olan kaynaklardan tasarruf ederek daha karli yetistiricilik yapmalarini saglamak amaciyla kati gübre dagitma römorku hibe etti. Tutluca Mahallesi’nde gerçeklesen römork teslim törenine, Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Denizli Tarim ve Orman Müdürü Sakir Çinar, üreticiler ile mahalle sakinleri katildi.

Tutlucali üreticilerden gelen kati gübre dagitma römorku talebini hemen yerine getirdiklerini anlatan Baskan Zolan, hayirli ugurlu olmasini dileyerek, “Denizli’mizin tamaminda hiçbir ayrim yapmadan herkese esit mesafede hizmet ettik. Insallah bundan sonra da ayni sevkle, ayni heyecanla yolumuza devam edecegiz” dedi.



“Büyüksehir ile Denizli ayaga kalkti”

Denizli’nin büyüksehir statüsü kazanmasiyla birlikte Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in destek ve yönlendirmeleri ile tüm kente ayni standartta hizmet etmek için gayret ettiklerini ifade eden Baskan Zolan, “2014’te Denizli’mize büyüksehir unvani verildi.

Cumhurbaskanimiz bize sunu söyledi.

‘Sehirler sadece merkezde kalkinmamali, tüm il sinirlari hizmet almali, Denizli ayaga kalkmali.’ O günden beri Büyüksehir Belediyesi olarak her yerde hizmet ediyoruz” diye konustu.

Konusmanin ardindan Baskan Zolan ve beraberindekiler Tutluca Mahallesi’ne hibe edilen kati gübre dagitma römorkunu inceledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile