Çiftlik Bank Davasinda Tosuncugun Sag Kolu Savunma Yapti

Çiftlik Bank davasi sanigi ’Tosuncuk’ lakapli Mehmet Aydin ve agabeyi Fatih Aydin’in da aralarinda bulundugu 20 sanigin 4 ayri dava çerçevesinde yargilanmasina devam edildi. Sanik Osman Naim Kaya, “Fatih Aydin, alinan tasinir tasinmaz mallarda herhangi bir sekilde söz sahibi degildi” dedi.

Çiftlik Bank davasinda tutuklanan ’Tosuncuk’ lakapli Mehmet Aydin ve agabeyi Fatih Aydin’in da aralarinda bulundugu 20 sanigin 4 ayri dava çerçevesinde yargilanmasina devam edildi. Anadolu 6. Agir Ceza Mahkemesinde görülen durusmaya, tutuklu saniklar Mehmet Aydin, agabeyi Fatih Aydin ve Osman Naim Kaya Ses ve Görüntü Bilisim Sistemi (SEGBIS) ile baglanirken, sanik avukatlari salonda hazir bulundu.

“Fatih Aydin, alinan tasinir tasinmaz mallarda herhangi bir sekilde söz sahibi degildi”

Durusmada söz verilen Osman Naim Kaya, “Fatih Aydin’i, Mehmet Aydin geldikten 1 ay sonra tanidim. Kendisi alinan tasinir tasinmaz mallarda herhangi bir sekilde söz sahibi degildi. Bana ihtiyaç olan seyleri söyleyen ve aldiran kisi Mehmet Aydin’di” ifadelerini kullandi.

Sag kolu ile Facebook’ta tanismis

Mehmet Aydin ise, “Osman Naim Kaya’nin Uruguay ile ilgili bir videoda yorumunu gördüm. Facebook’tan ekledim. Osman Naim Kaya ile sosyal medyada tanistim. Uruguay’a gittigimde kendisi bana çevirmenlik, çalisma izni alinmasi, tasinir tasinmaz mallarin alinmasi gibi konularda yardimci oldu. Çiftlik Bank’in oyun tarafiyla toplanan paralarla herhangi bir baglantisi yoktu” dedi.

Mahkeme heyeti, bilirkisi raporunun dosyaya ulasmadigini belirterek, raporun beklenilmesine karar vererek durusmayi erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile