Çiftlik Evlerini Kenevir Serasina Çeviren Süphelilerden 2'Si Tutuklandi

Çiftlik Evlerini Kenevir Serasina Çeviren Süphelilerden 2'Si Tutuklandi

Kastamonu’da çiftlik evlerinde kenevir yetistiren ve jandarma ekiplerinin operasyonu ile yakalanan sahislardan 2’si tutuklandi, 2’si adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri tarafindan Kastamonu’nun Daday ve Araç ilçelerinde uyusturucu üreterek sattiklari belirlenen E.A., H.E.A., U.I. ve P.G.I. isimli sahislara ait çiftlik evlerine operasyon düzenlendi.

Çiftlik evlerinde yapilan aramada iklimlendirme sistemi kurularak yetistirilen 27 kilogram kubar esrar, 42 kök kenevir, suçtan elde edildigi degerlendirilen 3 bin 771 dolar ile 20 bin TL para, 1 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi, 9 adet uyusturucu madde ögütme aparati ve sera ortami olusturmak amaci ile çok sayida malzeme ele geçirildi.

Olayla ilgili E.A., H.E.A., U.I. ve P.G.I. gözaltina alindi. Jandarma karakolundaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen sahislardan U.I. ve E.A. tutuklanirken, H.E.A. ve P.G.I. isimli iki kadin ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile