Çiğli İnönü Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası

Çiğli İnönü Mahallesine Yeni Muhtarlık Binası

Çiğli Belediyesi tarafından Harmandalı'da bulunan İnönü Mahallesi'nde yapılan yeni muhtarlık hizmet binası törenle açıldı

  Çiğli Belediyesi tarafından Harmandalı ' da bulunan İnönü Mahallesi ' nde yapılan yeni muhtarlık hizmet binası törenle açıldı . Tüm mahalleye hizmet verecek bir kütüphanesi de bulunan muhtarlık binasının açılışına Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak , belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı . Törende konuşan İnönü Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım , yeni muhtarlık binası ile daha sağlıklı koşullarda hizmet üreteceklerini belirterek , Başkan Metin Solak ' a teşekkür plaketi sundu .
Açılışta konuşan Başkan Solak da muhtarlık binasında emeği geçen Şirin Akgün ' e teşekkür plaketi verdi . Başkan Solak , muhtarların bir ilçenin yönetilmesinde önemli katkı sağladığını belirterek , " Halka en çabuk ve kolay ulaşmanın yolu muhtarlar sayesinde oluyor " dedi .
Muhtarların daha kaliteli hizmet üretebilmeleri için öncelikle onların fiziki eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını söyleyen Solak , Harmandalı ' nın en büyük sorunu olan çöp depolama alanının biran önce bölgeden taşınması için çaba harcadığını ifade etti . Başkan Solak , bir yıldır ilçeye bağlı olan Harmandalı ' yı yakından takip ettiğini ve bölgenin hak ettiği yatırımlarla kente gerektiği gibi entegre olması için çalıştığını da sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile