Cihan Ünal'ın kızı Irmak içini böyle döktü

Cihan Ünal'ın kızı Irmak içini böyle döktü

Cihan Ünal'ın oyuncu kızu Irmak Ünal, canlı yayında içini döktü. Babasıyla uzun zamandır küs olduğu bilinen Irmak Ünal, "Babamı özlüyorum. O kadar hassas bir konu ki, inşallah bu konuda güzel bir çözüm olur artık" dedi.

Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal, canlı yayında içini döktü. Babasıyla uzun zamandır küs olduğu bilinen Irmak Ünal, 'Babamı özlüyorum. O kadar hassas bir konu ki, inşallah bu konuda güzel bir çözüm olur artık ' dedi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına Cihan Ünal'ın oyuncu kızı Irmak Ünal konuk oldu. Babasıyla uzun zamandır küs olduğu bilinen Irmak Ünal içini döktü.

Bugün hayatını kaybeden usta sanatçı Berkant'ın görüntülerini ekranlara taşıyan Saba Tümer, bant yayınlanırken Irmak Ünal'a babasıyla ilişkisini sorduğunu söyledi.

Tümer, Irmak da 'sorma lütfen' dedi. Ama o çok güzel bir şey söyledi. 'Ben mesela bu tarz şeyleri izlerken bambaşka yerlere gidiyorum' dedi. Belli ki babanla barışmak istiyorsun, bir zeytin dalı uzatmak istiyorsun ' diye konuştu.

Bunun üzerine 'Küslüğü hiç kabul etmiyorum ' diyen Irmak Ünal'a Tümer, 'Onu seyrederken Allah koruusn babamın da başına böyle bir şey gelirse diye düşünmen çok önemli ' dedi.

Babası Cihan Ünal'a hiç küsmediğini ifade eden Irmak Ünal, 'Küsmeyi de çok iyi bilmiyorum, denesem de başaramıyorum. Ama babamla ilgili konuda küsüm diyemiyorum. O kadar hassas bir konu ki, inşallah bu konuda güzel bir çözüm olur da artık bunu kimseyle konuşmak zorunda kalmam ' şeklinde konuştu.

Saba Tümer'in 'Aramayı denesen ' sözü üzerine Irmak Ünal, 'Hayır. Bize özel denemelerim oldu. Babam konuşmadığı için ne babamın hakkında konuşmak isterim, ne de beni seven insanlara yanlış bir mesaj vermek isterim ' karşılığını verdi.

'BABAMI ÖZLÜYORUM '


Irmak Ünal, Tümer'in 'Babanı özlüyor musun? ' sorusuna 'Tabiki özlüyorum ' yanıtını verdi. Güzel oyuncu, 'Ama ben onu anlıyorum. Onun neler yaşadığını, benimle ilgili ne yapmaya çalıştığını anlıyorum. Onun için onu kuşlar gibi serbest bırakıyorum ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile