Cihat Arslan Açiklamasi 'Gelecek Hafta Büyük Bir Stres Bizi Bekliyor'

Cihat Arslan Açiklamasi 'Gelecek Hafta Büyük Bir Stres Bizi Bekliyor'

Sanliurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, gelecek hafta stresli bir maçin kendilerini bekledigini söyledi.

Trendyol 1. Lig’in 33. haftasinda Sanliurfaspor, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldi. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Sanliurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Iyi bir takima karsi oynadiklarini belirterek, son dönemde yasanan olumsuzluklarla beraber fiziksel olarak da zihinsel olarak da asagi indiklerini söyledi.

Bu haftaya özel düsme hattindaki üç tane takimin önemli maçlari olduguna dikkat çeken Arslan, “Adanaspor biraz daha sansliydi Altay’a karsi oynuyordu. Sakaryaspor, Tuzlaspor ile oynuyordu. Bu maçta da hem düsmeme mücadelesi hem de üçüncülük mücadelesi vardi. Bazen futbol kagida sigmiyor. Alinan bir puan ya da üç puan farki seyler oluyor. Bu haftanin en büyük süprizi Sakarya’dan geldi. Bizi üzen skor o oldu. Bugün burada bir mücadele vardi. Öne geçtik. Skoru koruyabilirdik ancak kötü bir gol yedik. O bir puanin çok fazla önemi kalmadi. Sonrasinda riske girdik. Sakaryaspor’un maglubiyetiyle avantajliyken, dezavantajli duruma düstük. Çünkü Sakaryaspor’a yenseydi belki üçüncülügü garantileyecekti. Büyük bir sürpriz gerçeklesti” diye konustu.

Bu hafta hem düsme hattindaki hem de play-off mücadelesi veren takimlar için stresli bir hafta oldugunu açiklayan Arslan, “Bugün ki maçta atmosfer güzeldi. Hakem iyi bir maç yönetti. Herkese basarilar dileriz. Iyi bir taraftar kitlesi var. Bizde son haftaya kaldik. Stresli bir lig hem bizim hem play-off hatti için. Insallah hak eden kalir, hak edende play-off’a kalir. Herkes herkese iyi oynasin kimse kimseye kiyak yapmasin. Baska bir derdimiz yok. Herkesin herkese oynadigi gibi oynarsa problem yok. Eyüpspor’un bize oynadigi gibi. Ötekinin ötekine oynadigi gibi oynarsa sorun yok. Düsende üzülmez, kalanda üzülmez. Herkes ben hak ettim düstüm der, digeri ben hak ettim kal der. Geçen hafta Eyüpspor’a yenildigimizde tebrik ettik. Bugünde Çorum iyi mücadele ettik. Tüm takimlar, oyuncular, teknik direktörler son haftayi kazasiz, belasiz lekesiz bitirsinler. Dezavantajli duruma düstük. Ama iki rakibimizde play-off hattinda takimla oynayacak. 90 dakika büyük stres bekliyor” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile