Çilgin Arici Açiklamasi Arilara Yari Çiplak Ve Eldivensiz Müdahale Ediyor

Çilgin Arici Açiklamasi Arilara Yari Çiplak Ve Eldivensiz Müdahale Ediyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde aricilik yapan Abdulkadir Yirmibesoglu, maske ve eldiven olmadan yari çiplak bir vaziyette ari kovanlarini açarak, adeta arilara meydan okuyor. Arilarinin kendisini tanidigini iddia eden Yirmibesoglu, tehlikeli oldugu bu isin kuralini bilmeyenlerin denememesi gerektigini belirtiyor.

Fatsa ilçesinde aricilik yapan, 47 yasindaki Yirmibesoglu, kendi arilarina olan güvenini farkli bir yöntemle sergiliyor. Arilarinin kendisini tanidigini iddia ederek, maske ve eldiven olmadan yari çiplak kovanlarina arasina giren Yirmibesoglu, insanlarin bunu denememeleri gerektigini belirtiyor. Yirmibesoglu arilarina güvendigini, günün belirli saatlerinde çiplak da girse arilarin bir sey yapmayacagini söyledi.



“Ari isi sakaya gelmez”

Ariciligin, kendilerinde 3 kusaktir devam ettigini söyleyen Yirmibesoglu, yari çiplak vaziyette arilara girmenin tehlikeli olduguna dikkat çekerek, “3 kusak aricilik ile ugrasiyoruz. Kimi zaman yari çiplak videolar çekip sosyal medyama atiyorum. Ben arilarin ilmini bildigim için bana bir sey yapmiyorlar. Arilari kizdirmamak gerekiyor. Kiyafetler temiz olacak, sabun ve parfüm kokusu olmayacak. Günesin kizdirdigi anda ne yaparsaniz yapin ari insana dokunmaz, çünkü yem almaya gidiyor. Tabii, bu oyun degil, bunu bilmeyenler kesinlikle soyunmasin, ari isi sakaya da gelmez, sonuçlari agir olabilir” diye konustu.



“Arilarim beni tanir, ben denemedim kimse denemesin”

Arilarinin kendisini tanidigini iddia eden Yirmibesoglu, “Ari sokmasi sonucu komaya girenleri gördüm. Arilar beni tanir, zaten insanlari, sahibini tanir. Onlar bizim oyuncagimiz gibi oldu, çiplak da girsek bir sey yapmiyor” ifadelerine yer verdi.

“Yagmurlu ve bulutlu havalarda kesinlikle ariya girilmez”

Ari kovanlarinin hava sartlari ve günün belirli saatlerine göre açilmasi gerektigini anlatan Yirmibesoglu, “Gündüz sicakta saat 12.00-13.00 arasinda ariya çiplak girilir ama aksam saatlerinde, yagmurlu ve bulutlu havalarda ariya kesinlikle girilmesin, o zaman çok fena çarpar. Bana ‘arilara üfleyen adam’ da diyorlar” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile