'Çilgin Misirci'nin Tek Derdi Özel Çocuklari Mutlu Etmek

'Çilgin Misirci'nin Tek Derdi Özel Çocuklari Mutlu Etmek

Karabük’te ‘Çilgin Misirci’ olarak bilinen Yasin Yassiçayir, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla özel egitimli çocuklari satis yaptigi stantta agirlayarak misir ikraminda bulunuyor.

Karabük’te 10 yildir misir satisi yapan Yasin Yassiçayir, çesitli etkinliklerle özel egitimli çocuklarin gönüllerini kazanmaya devam ediyor. Yassiçayir, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla kentteki özel egitimli çocuklari satis yaptigi standa davet ederek misir ikraminda bulunuyor. Genç misircinin düzenledigi etkinlikler çevresi tarafindan da takdirle karsilaniyor.

Konuyla ilgili konusan Yasin Yassiçayir, Zafer Bayrami dolayisiyla ilk olarak Safranbolu’daki özel egitimli çocuklari standina davet ettigini ifade ederek, misir kostümü ile de çocuklari eglendirdiklerini söyledi.



Öte yandan misir ikraminda da bulunan Yassiçayir, 81 ildeki özel çocuklarla bir araya gelme projesinin 8’incisini Sinop’ta gerçeklestirecegini aktardi.

Yassiçayir, gün içerisinde 2-3 özel egitim merkezindeki çocuklari da agirlayacagini belirterek, çocuklari sevindirdigi için mutlu oldugunu dile getirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile