'Çılgın projelerimiz karşısında çıldıranlar terör estireceklerdir'

'Çılgın projelerimiz karşısında çıldıranlar terör estireceklerdir'

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Hüseyin Tanrıverdi, terör estirenlere sert çıkarak, "Tabiki faaliyetlerimiz karşısında, çılgın projelerimiz karşısında çıldıranlar, bir şekliyle farklı terör ortaya çıkarmak isteyeceklerdir. Çıldıranlar bu tür farklı görüntülerle terör estireceklerdir" dedi.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Erkan Tan ile Başkentten programının bugünkü bölümüne konuk olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Adayı Hüseyin Tanrıverdi, terör estirenlere ağır konuştu.

PKK'lı teröristlerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu mitinginden dönen konvoya silahlı saldırı düzenlemesi sonucu bir polisin şehit olmasının, oldukça üzücü bir olay olduğunu ifade eden Tanrıverdi, "Menfur bi saldırı. Terörü lanetliyoruz" dedi.

Terörle yol alınmayacağını her defasında söylediklerine işaret eden Tanrıverdi, "Seçim dönemlerinde terör kendinden bahsettirmek, kendi siyasi yandaşlarına güç kazandırmak adına boy gösteriyor. Ama çok şükür bu seçimlerde böylesi boy gösterecek terörü yaşamayacağı inancındasyım. Çünkü Ak Parti hükümeti bu noktada gerekli tedbirleri almıştır. terörü önlemek adına önemli zeminler oluşturmuştur" diye konuştu.

"Tabiki faaliyetlerimiz karşısında, çılgın projelerimiz karşısında çıldıranlar, bir şekliyle farklı terör ortaya çıkarmak isteyeceklerdir" diyen Tanrıverdi, "Çıldıranlar bu tür farklı görüntülerle terör estireceklerdir. Ama kim ne derse desin, kim ne yaparsa yapsın, milletimiz Ak Parti'yi tanımıştır, kucaklamıştır. Her şeye rağmen inadına Ak Parti diyecek, inadına Ak Parti iktidar diyecek. Ve bu sefer daha güçlü bir iktidar olarak ortaya çıkarıp, terörün kökünü kazıyacak, ekonomik sorunların kökünü kazıylacak, kimi etnik grupların sorunlarını kökünden kazıyacak, inanç gruplarınının kimi sorunlarını kökten kazıyacak bir inançta milletimiz" şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile