Çilimli'de Yeni Projeler Hayata Geçiyor

Çilimli'de Yeni Projeler Hayata Geçiyor

DÜZCE – Çilimli Belediyesi Iller bankasi ve Dünya Bankasindan aldigi destek ile ilçede jeotermal çalismasi, kanalizasyon hatti, yagmur suyu toplama ve desarj hatti, yeni içme suyu hatlarin çekilmesi, tasarruflu aydinlatma uygulamasini hayata geçirecek.

Çilimli Belediye Baskani Muhsin Yavuz, Iller Bankasi araciligi ile Dünya Bankasi’ndan onaylanan ek finansman projesi olan sürdürülebilir sehirler projesi dahilinde, Iller Bankasi ve Dünya Bankasi yetkilileri ile son toplantiyi yapti.

Belediye Baskani Muhsin Yavuz, “Çilimli Ilçesinde gerçeklestirilecek jeotermal çalismasi, kanalizasyon hatti, yagmur suyu toplama ve desarj hatti, yeni içme suyu hatlarin çekilmesi, Düzce caddesi aydinlatma uygulamasinin yapilmasini içeren projelerimizi ilgili kurum yetkililerine aktardik. Çalismalarimizi gerçeklestirecegimiz alanlari ilgili kurum yetkilileri ile gezerek yerinde incelemelerde bulunduk. Projelerimiz ilgi uyandirdigi gibi begeni de topladi. Ayrica toplantida proje içinde ilçemize 1 adet elektrikli otobüs ve 1 adet itfaiye araci kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Projelerimizi hizla gerçeklestirecegiz ve ilçemizi daha yasanabilir kilmak için yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile