Çimenoğlu’ndan Yeni Yıl Kutlama Ziyaretleri

Çimenoğlu’ndan Yeni Yıl Kutlama Ziyaretleri

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, eşi Dilek Çimenoğlu ile birlikte yılbaşı gecesi bazı kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, görev başında bulunan personelin yeni yılını kutladı.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu, ilk olarak Alaplı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Hastanedeki servisleri ziyaret eden Çimenoğlu çifti, servislerde yatılı tedavi gören hastaların ve refakatçilerinin yeni yılını kutladı. Hastalarla yakından ilgilenen ve sağlıklarıyla ilgili hastane personelinden bilgi alan Çimenoğlu ve eşi, onlara acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerini ileterek, birer buket de çiçek takdim etti. Başkan Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu, acil servis ve diğer servislerdeki personelin de yeni yılını kutlayarak çikolata hediye etti.

Alaplı Belediye Başkanı Çimenoğlu ve eşi, Devlet Hastanesi’nin ardından Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı İtfaiye Müdürlüğü ve nöbetçi eczaneyi de ziyaret ederek, görevli personelin yeni yılını kutlayıp, çikolata hediye ederek, görevlerinde başarılar diledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile