Çimentepe Mahallesinin 50 Yillik Su Sorunu Çözüldü

Çimentepe Mahallesinin 50 Yillik Su Sorunu Çözüldü

MASKI Genel Müdürlügü, Sarigöl ilçesine bagli Çimentepe Mahallesinde açilan yeni içme suyu sondajina pompa montaji gerçeklestirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde saglikli suya erisim için çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda Içme Suyu Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan Sarigöl ilçesine bagli Çimentepe Mahallesine saatte 25 ton su verimliligine sahip yeni sondaj kuyusu kazandirildi. Açilan sondajin baglantisinin yapilmasi için de Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan pompa montaji yapildi. Yürütülen çalisma sayesinde vatandaslara ulasan suyun daha saglikli ve kesintisiz olmasi saglandi.

Çimentepe Mahalle Muhtari Kubilay Tanriöver, “Mahallemizde yasanan su sikintisi bizleri çaresiz birakiyordu. MASKI ekiplerine bildirdik. 25 ton su verimliligine sahip sondaj açildi. Teknik baglantilar da yapildiktan sonra 50 yillik su sorunumuz çözülmüs olacak. Yillardir çektigimiz su sikintisi artik bitti. Çok mutluyum. Allah Cengiz baskandan razi olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile