Çinar Açiklamasi 'Ilçemizin Her Noktasinda Çalisiyoruz'

Çinar Açiklamasi 'Ilçemizin Her Noktasinda Çalisiyoruz'

Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, yasanan deprem felaketlerinde sonra ilçenin bazi bölgelerinde gerçeklesen enkaz ve hafriyat kaldirma islemleri sirasinda deforme olan yol ve kaldirimlari, planli bir çalisma neticesinde modern bir görüntüye kavusturuyor.

Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri, ilçenin ulasim agini hem genisletmek hem de araç ve yaya trafigini güvenli ve konforlu hale getirmek amaciyla; imar yollarini açma, sicak asfalt ve sathi kaplama serimleri, alt yapi malzeme serimleri, yol bakim ve onarimlari, kilit tasi döseme ve kaldirim yenileme hizmetlerinde vites yükseltti.

Muhtarlardan ve vatandaslardan gelen taleplere göre hizmet agini genisleten Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekiplerinin 7/24 esasina göre yürüttügü çalismalar neticesinde merkez ve kirsal bölgelerin ulasim agi bastan asagiya yenileniyor. Ilçede altyapi çalismalari tamamlanan sokaklar ve caddelerde bozulan yollara asfalt dökülerek, vatandaslarin konforu ve trafigin güvenligi saglaniyor. Kisa süre içerisinde tamamlanan ve ulasimi rahatlatan yeni yollar ise vatandaslardan tam not aliyor.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’in talimatinin ardindan mesai mefhumu gözetmeksizin Yesilyurt’un her noktasinda belirlenen hizmetleri basariyla yerine getiren Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri araç ve yaya trafiginin hizli, akici ve konforlu hale gelmesi için büyük bir çaba harcarken, büyük emeklerle hayata geçen hizmetler neticesinde 6 Subat depremlerinden sonra olusan sorunlara kalici çözümler getiriliyor.

Çalismalarin belli bir program dâhilinde devam ettigini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, yapilan her hizmetin Yesilyurt’un yasam kalitesini yükselttigini ifade etti.

Yasanan deprem felaketlerinden sonra gerek enkaz ve hafriyat kaldirma gerekse de asiri kullanimdan dolayi yipranan yollari teker teker düzenlediklerini dile getiren Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, göreve geldikleri günden beri Yesilyurt için çalistiklarini ve vatandaslarin hizmetkâri olmaya devam ettiklerini söyledi.



Ilçe merkezi basta olmak üzere her mahallede planli ve titiz bir çalisma yürüttüklerini söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Yasadigimiz deprem felaketlerinden sonra ilçemizin dört bir tarafina kaliteli ve güzel hizmetler tasiyarak merkez ve kirsal yasam alanlarimizin eksikliklerini belli bir program dâhilinde gideriyoruz. Enkaz ve hafriyat kaldirma islemlerinden dolayi bozulan yollarimizi ve kaldirimlarimizi düzenleyerek cadde ve sokaklarimizin yasam kalitesini artirmaktayiz. Mahallelerimizde tespit ettigimiz ihtiyaçlari, mahalle muhtarlarimiz ve hemsehrilerimizin taleplerini de göz önünde bulundurarak gideriyoruz. Ilçemiz ayrica bir tarim kentidir, bag ve bahçe islerinin devam ettigi mahallelerimizde araç ve yaya trafigini daha rahat ve kolay hale getirmek içinde ilçemizin en ücra noktasina kadar yatirimlarimizi tasiyoruz. Amacimiz, araç ve yaya trafigini daha akici hale getirmek ve konforlu ulasim saglamaktir, 2023 yili için belirledigimiz hedeflerimizin ise üzerine çiktik. Insallah yeni yilda da çalisma tempomuzu sürekli artirip vatandaslarimizin hak ettigi hizmetleri yerine getirmeye devam edecegiz. Ilçemizin dört bir tarafini konforlu yollarla donatarak vatandaslarimizin evlerine, is yerlerine, bag ve bahçelerine gidis ve gelislerini kolaylastirip ulasim agimizin kalitesini sürekli yüksekte tutacagiz. Mesai mefhumu gözetmeksizin yaz kis demeden, her mahallemizde üstün bir gayretle çalisarak verilen görevleri layikiyla yerine getiren mesai arkadaslarimi cani gönülden tebrik ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile