Çinar Akademi'de Kurum Kabul Sinavlari Basladi

Çinar Akademi'de Kurum Kabul Sinavlari Basladi

Egitimde firsat esitligi sunarak gençleri gelecege hazirlayan Izmit Belediyesi Çinar Akademi’de 2024-2025 egitim ögretim yilinda 11 ve 12. sinif olacak ögrenciler için gerçeklestirilen kurum kabul sinavlari yogun ilgiyle basladi.



Izmit Belediyesi Çinar Akademi, egitimde firsat esitligi anlayisi çerçevesinde gençleri üniversite sinavina hazirlamaya devam ediyor. Uzman egitim kadrosu ile ücretsiz kaynak kitap desteginin saglandigi Çinar Akademi, yeni dönem ögrencilerini bekliyor. 2024-2025 egitim ögretim yilinda 11 ve 12. sinif olacak ögrenciler için gerçeklestirilen kurum kabul sinavlarinin ilki gerçeklestirildi.

Sinav öncesi Çinar Akademi’ye giden Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet gençlerle basarilar diledi.

"Burada tamamen ücretsiz egitim veriliyor"

Birçok ögrenciyi Türkiye’nin en iyi üniversitesine yerlestiren Çinar Akademi, 2024 - 2025 egitim egretim yili için kurum kabul sinavi gerçeklestiriyor. Baskan Hürriyet sinav öncesi yaptigi açiklamada, “Kapasitemiz 120 civarinda ama 560’in üzerinde basvuru aldik. Yaptigimiz isin ne kadar önemli oldugunun farkindayiz. Burada tamamen ücretsiz egitim veriliyor. Egitimde firsat esitligini saglayan egitim kurumuna sahibiz. Özellikle dershane fiyatlarinin çok yüksek oldugu dönemdeyiz. Birden fazla çocugu olan aileler çocuklarini dershaneye göndermekte zorlaniyor. Göreve geldigimizde ilk yapmak istedigimiz islerden bir tanesi Çinar Akademi’yi kurmakti. Çok sükür ki basardik. Gördük ki talep de çok fazla. Kapasiteyi arttirmak, yeni Çinar Akademiler kurmak gerekiyor. Burasi 2 yillik kurum. 2 yilda çok ciddi marka, deger olusturduk" diye konustu.



"Çinar Akademilerden çok daha fazla açacagiz"

"Sinavlar önemli ama sinavi kazanamamak da hayatin sonu degil" diyen Baskan Hürriyet, "Veliler olarak basarida da basarisizlikta da her zaman çocuklarimizin yanindayiz. Çocuklarimizin sinavlara en iyi sekilde hazirlanarak istedikleri üniversitelere yerlesmeleri çok kiymetli. Sinavlara hazirlanmak adina Çinar Akademide egitim görecek ögrencilerimizi kabul edecegimiz sinavlar bugün ve yarin gerçeklestirilecek. Sinavi geçerek yeni dönemde ögrencimiz olacak gençlere sonsuz basarilar diliyorum. Yeni dönemde tekrar göreve geldigimizde bu Çinar Akademilerden çok daha fazla açacagiz. Kapasiteyi çok daha fazla büyütecegiz. Belki de Çinar Akademi’yi sinavlarla degil de herkese destek verebilecegimiz bir sisteme kavusturacagiz" ifadelerini kullandi.

"Mesai mefhumu olmaksizin halkimiz için çalismaya devam ediyoruz"

Çinar Akademilerin mahallelerde ücretsiz LGS kurslari verdigini belirten Baskan Hürriyet, "10 mahallede kurs hizmeti veriyoruz ama bu kurslari da daha büyütüp gelistirecegiz. Egitime destek çok önemli. Gençleri çok önemsiyoruz. Biz gençlerin belediyesiyiz. O yüzden de gençlerin gelecegine katki sunmak anlaminda çok ciddi emek veriyoruz. Mesai mefhumu olmaksizin halkimiz için çalismaya devam ediyoruz. Bütün deneme yayinlarimiz Çinar Akademi’de ücretsiz sekilde sunuluyor. Emek veren kadromuza çok tesekkür ediyorum. Insallah tüm gençlerimizin yollari açik olsun" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile