Çinar, Melekbaba'da Park Alanini Inceledi

Çinar, Melekbaba'da Park Alanini Inceledi

Melekbaba Mahallesi’nde yapimina baslanan park alaninda incelemelerde bulunan Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Yesil alanlari, yürüyüs ve bisiklet yollari, basketbol sahasi ve oturma alanlarina sahip yeni park alanimizla birlikte 215’nci parkimizi Melekbaba Mahallemizde hizmete sunacagiz” dedi.

Yesilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerinin ilçede kisi basina düsen yesil alan miktarini artirmak ve vatandaslara daha ferah ve güzel alanlar sunmak adina dört koldan çalismalarini sürdürdügünü vurgulayan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Melekbaba mahallesinde yaklasik iki dönümlük alani çevre düzenleme, aydinlatmalar, basketbol sahasi, yürüyüs ve bisiklet yollariyla donatarak nezih ve modern bir görüntüye ulastiracaklarini söyledi.



Melekbaba Mahallesi’nde atil vaziyette olan alani yeni bir projeyle konforlu bir hale getireceklerini dile getiren Baskan Çinar, “ Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerimizin Melekbaba mahallemizdeki yeni park çalismasini yerinde inceledik. Battalgazi ilçemizle sinirimizda olan yaklasik iki dönümlük alanimizi farkli bir güzel bir projeyle bastan asagiya dönüsümünü saglayarak buraya yeni bir yasam alani kazandiracagiz. Ekiplerimiz öncelikle burayla ilgili alt yapi çalismasi yapti, hazirlanan projeye göre de ilk etapta toprak tesfiye, sert zemin ve aydinlatma gibi imalatlar yapiliyor. Bu çalismalarin ardindan basketbol sahasi, yürüyüs ve bisiklet yollari, yesil alanlar ve diger sosyal ve sportif mekanlari en güzel sekilde hazirlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Yesilyurt’ta ki 215’nci parki Melekbaba Mahallesi’nde vatandaslarla bulusturacaklarina dikkat çeken Çinar, “Göreve geldigimiz günden bugüne kadar ilçemizdeki kisi basina düsen yesil alan miktarini artirmak için araliksiz çalisiyoruz. Bölgemizdeki imar planlari çerçevesinde park yapilmaya müsait olan tüm bölgeleri yeni nesil oyun alanlariyla daha modern bir görüntüye ulastiriyoruz. Ekiplerimiz belirlenen alanlarla ilgili öncelikle projeleri hazirliyorlar ve ardindan imalatlarini büyük bir titizlikle yaparak her yastan vatandasimizin yararlandigi yeni park alanlarini hizmete sunuyoruz. Insallah buradaki parkimizin tamamlanmasiyla birlikte park sayimizi 215’e çikartacagiz. Kentimizin köklü mahallelerinden olup, kalabalik bir nüfusa sahip Melekbaba mahallemizin park ve yesil alan ihtiyacini da bu tür yatirimlarla gidermis olacagiz. Daha yesil, daha müreffeh ve daha güzel bir Yesilyurt için hiç durmadan çalisiyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile