Yesilyurt Belediyesi Semt Pazari-1’in toplanti salonunda gerçeklesen istisare ve degerlendirme toplantisina katilan Malatya Muhtarlar Dernegi Baskani Sahin Demirci ve mahalle muhtarlari, Yesilyurt Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarini, Belediye Baskani Mehmet Çinar’in gayreti ve çabasini takdirle karsiladiklarini söylediler.
Yesilyurt Belediyesinin örnek hizmetleriyle ilkleri basaran yerel bir yönetim oldugunu belirten Demirci, “Ilçe Ilçe Muhtarlar El Ele programimiz çerçevesinde bir araya geldigimiz Yesilyurt Belediye Baskanimiz Sayin Mehmet Çinar’a gösterdigi misafirperverlikten dolayi tesekkür ediyoruz. Buradaki amacimiz, sehrimizi yöneten yerel yönetimlerimizin ve belediye baskanlarimizin sorun ve sikintilarini dinlemek, çözüm üretme noktasinda üzerimize düsenleri hayata geçirmek ve milletimize hizmet yolunda onlara destek vermektir. Yesilyurt Belediyemiz gerçekten çok güzel hizmetler yapiyor, bizler bunu yakindan görüyoruz, Baskanimiz da güzel yatirimlarin altina imza atiyor. Birçok kent ve ilçeye göre farkindalik olusturan projeler üretip, yatirimlara öncülük yapan ve örnek hizmetleriyle ilklere imza atan basarili bir yerel yönetim olan Yesilyurt Belediyemizi ve Sayin Baskanimizi tebrik ediyor, çalismalarinda basarilar diliyoruz” seklinde konustu.
Yesilyurt’ta gerçeklesen büyük degisim ve dönüsümde mahalle muhtarlarinin çok büyük emegi oldugunu söyleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ise, “Mahallelerdeki gözümüz ve kulagimiz olan muhtarlarimizi bizler en büyük yol arkadaslarimiz ve paydaslarimiz olarak görüyoruz. Muhtarlarimizin görüslerine, düsüncelerine ve yönlendirmelerine her zaman önem veriyoruz. Sik sik bir araya gelerek fikir alis verisi yaptigimiz muhtarlarimizin talepleri neticesinde bizler yatirimlarimiza son seklini veriyoruz. Yesilyurt bugün önemli eserlere ve birbirinden degerli yatirimlara kavustuysa yasadigimiz süreçte muhtarlarimizin çok büyük destekleri vardir. Bizler hep birlikte çalisiyoruz, hep birlikte üretiyoruz ve hep birlikte basariyoruz. Bizim hizmet anlayisimizda ben yok biz vardir. Bizler özel ve önemli eserleri hep birlikte çalisarak gerçege dönüstürüp, hemsehrilerimizle ve yasadigimiz kentle bulusturuyoruz. Hemsehrilerimizin teveccühü ve oylariyla seçildigimiz 2019 yilindaki mahalle idareler seçimlerinden bugüne kadar muhtarlarimizla aramizdaki iletisimi ve diyalogu sürekli güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Yesilyurt’taki bu birlik ve beraberlik atmosferi, birlikte hareket etme anlayisi dogal olarak yatirimlarimizin basarili ve nitelikli olmasina imkan sunuyor” ifadelerini kullandi.
Yesilyurt’un tarihiyle, dogal zenginlikleriyle, kültürü ve yemekleriyle sanayi ve tarimiyla çok güçlü bir potansiyele sahip oldugunu hatirlatan Çinar, “Omuzlarimizdaki yükün agirligini bilerek bu güzel ilçeye en güzel hizmetlerin gelmesi, hemsehrilerimizin yasam standartlarini artirmak için ekibimizle birlikte 7/24 sahadayiz. Gayretimizi, çabalarimizi ve yatirimlarimizi en iyi bilenler muhtarlarimizdir. Malatya’nin en büyük ilçesi olup, 23 kentten daha kalabalik bir nüfusa sahip Yesilyurt’umuzu fiziksel yatirimlarimizin yani sira restorasyon ve dönüsüm projelerimizle, devasa park alanlarimizla, tarimsal hizmetlerimizle, sportif ve kültürel yatirimlarimizla, sosyal tesislerimizle, çocuklara, gençlere ve kadinlara yönelik sosyal sorumluluk projelerimizle gelecege hazirliyoruz. Hayata geçirdigimiz çok sayida yatirim birçok yerel yönetim tarafindan örnek alinirken, bizler farkli ve dikkat çekici yeni yatirimlarimizla yerel yönetim alanlarinda ilklere imza atan belediye hüviyetimizi sürekli gelistiriyoruz. Kentimizde en fazla yatirimin oldugu, en fazla sosyal ve kültürel projelerin uygulandigi ilçemizin sorumlulugu tabii ki agir ancak bizler ekibimizle birlikte çok çalisiyoruz, çok emek veriyoruz. Bizim en büyük yol arkadaslarimiz olan, ekiplerimize desteklerini esirgemeyen, olmazsa olmazimiz olan muhtarlarimizda bu süreçte bizi asla yalniz birakmiyorlar. Bugün ki bu toplantida bu destegin açik bir göstergesidir. Hepimizin ortak amaci memleketimize ve sehrimize deger sunup, her alanda gelismesine katki sunmaktir. Seçimlerde vaat ettigimiz 45 projemizin büyük bir kismini tamamlayip, bu vaatlere 32 yeni proje daha ekleyerek 77 dev yatirimla birlikte Yesilyurt’umuzun gelecegine güzel ve özel eserler emanet ettik. Sayin Cumhurbaskanimizin ifade ettigi gibi durmak asla yok, çalisacagiz, çalisacagiz ve sürekli yeni hizmetler üretecegiz ” diye konustu.
Demirci, konusmalarin ardindan Çinar’a ‘Muhtar’ montu hediye etti.
Karsilikli sohbet ve fikir alis verisi seklinde geçen ziyaretin ardindan muhtarlara Muharrem Ayi nedeniyle asure ikrami edildi.
Çinar, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Muhtarlarla istisare toplantisinda bir araya gelen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “ Muhtarlarimizin büyük destekleri neticesinde Yesilyurt’umuzun her bir noktasini vizyonel ve projelerle bulusturup, gelecege hazirliyoruz” dedi.



















