Cinayet Ani Güvenlik Kamerasinda

Cinayet Ani Güvenlik Kamerasinda

Afyonkarahisar’da 27 yasindaki gencin biçakli kavgada öldügü olayin yeni görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde ölen sahsin biçak darbesini aldiktan sonra sadece birkaç saiye ayakta kalabildigi ardindan bayildigi görülüyor.

Olay, geçtigimiz 7 Mayis gecesi Güvenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Trafikte yasanan tartismadan çikan kavgada Ömer T. (27); A.Ü. (17) ve G.E. (17) isimli sahislarin biçakli saldirisi sonucu hayatini kaybetti. Olayin ardindan harekete geçen Afyonkarahisar Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet ve Gasp Büro Amirligi ekipleri olaydan sadece birkaç saat sonra A.Ü. ve G.E.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Sahislar ifadesinde ise aksam saatlerinde çalistiklari Organize Sanayi Bölgesindeki is yerinden izin alarak gezmek üzere bölgeye geldiklerini ifade etti.

Ardindan bir büfeden alkol aldiklarini ve bir parkta içtikten sonra olayin gerçeklestigi yere otobüse binmek için gittikleri sirada Ömer T.’nin kullandigi aracin G.E.’ye çarpmak üzereyken durdugunu, bu sebeple G.E. ile Ömer T. arasinda küfürlesme oldugunu söyledi.

Ömer T.’nin araçtan inmesi üzerine aralarinda kavga çiktigini söyleyen süpheliler, sonrasinda ise A.Ü.’nün kavga esnasinda belinde tasidigi biçagi Ömer T.’ye sapladigini ve biçagi maktulun üzerinden çekmeden kaçtiklarini belirttiler.

Önce biçakladilar sora kaçtilar

Olayin ortaya çikan güvenlik kamerasi görüntüleri ise görenleri dehsete düsürdü. Görüntülerde yaya yolu üzerinde duran A.Ü. ve G.E.’ye saldirdigi ardindan sahislar arasinda kavga çiktigi görülüyor. Sonrasinda ise süphelilerden A.Ü’nün belinde tasidigi biçagi çekip Ömer T.’nin sag gögüs kismina yan tarafindan saplayarak kaçtiklari görüldü.

Biçak darbesini alan Ömer T., ise birkaç saniye ayakta durduktan sonra yere yigildi.

Öte yandan, Ömer T.’ye biçaklandiktan sonra çevredekilerinde yardim etmeye çalismalari ise dikkatlerden kaçmazken, tutuklanan sahislarin ise Türk vatandaslari olduklari ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile