Cinayet Zanlilarinin Gasp Suçuna Karistiklari Ve Madde Bagimlisi Olduklari Ortaya Çikti

Cinayet Zanlilarinin Gasp Suçuna Karistiklari Ve Madde Bagimlisi Olduklari Ortaya Çikti

Ankara’da biçakladiklari kisinin ölümüne sebep olan 3 süpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uyusturucu bagimlisi olduklari ögrenilen zanlilarin gasp ettikleri 2 kisiden birisini de yaraladiklari ortaya çikti.

Olay, 17 Eylül’de saat 21.00 siralarinda Etimesgut’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yunus Emre Sinir arkadaslariyla dolastigi sirada kendisine laf adan E.Y. ile tartismaya basladi.

Tartismanin alevlenmesi üzerine Sinir’i biçakla yaralayan E.Y., olayin ardindan kaçti. Hastaneye kaldirilan Sinir ise yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Süphelileri yakalamak için harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, saldiriyi gerçeklestiren E.Y. ile diger iki süpheli M.Ö. ile suça sürüklenen çocuk B.L.’yi yakalayarak gözaltina aldi. Süpheli E.Y. ve M.Ö.’nün yapilan üst aramasinda toplam 4 tablet uyusturucu ecza ile 1 adet ‘kelebek’ olarak tabir edilen biçak ele geçirildi. Süphelilerin 16 Eylül günü biçakla tehdit ettikleri bir kisinin zorla motosikletini aldiklari, kesici aletle yaraladiklari bir baska kisinin de cep telefonunu ve parasini gasp ettikleri ögrenildi.

2 süpheli tutuklandi

Emniyetteki islemleri tamamlandiktan sonra adliyeye sevk edilen E.Y. ile M.Ö., çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diger süpheli B.L. ise adli kontrol karari ile serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile