Cinayet Zanlısına Geniş Güvenlik Önlemi

Adıyaman‘da birkaç gün önce iki grup arasında 1 kişinin ölümü, 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın zanlısı geniş güvenlik önlemi altında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkez Hoca Ömer mahallesindeki bir lokalde iki grup arasında çıkan kavgada Abdulkadir Yamuktu (50) hayatını kaybederken, 5 kişi yaralanmıştı. Yaşanan olayın ardından cinayetin zanlısı olan A.A. kayıplara karışmıştı. Polis ekiplerinin çalışması sonucunda cinayet zanlısı avukatı ile birlikte polislere teslim oldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri cinayet zansısının ifadesini aldıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında 82. Yıl Devlet Hastanesi‘nde sağlık raporu aldı.

Polis ekipleri gece geç saatlerde cinayet zanlısına çelik yelek giydirerek adliyeye çıkarttı. Çok sayıda resmi ve sivil ekibin yanı sıra özel harekat polisleri de adliye çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Cinayet zanlısı çıkarıldığı nöbetçi savcılık tarafından ‘kasten adam öldürmeye ve kasten adam yaralamaya‘ teşebbüsten tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkeme tarafından şahıs tutuklanarak cezaevine sevk etti. Çelik yelekle, zırhlı özel harekat aracına bindirilen zanlı, geniş güvenlik önlemi altında Adıyaman E Tipi Kapalı Cezaevi‘ne gönderildi.

Ayrıca aynı olayla ilgili olarak kavgaya karıştığı iddia edilen ve firari olan şahıslardan Y.Y.‘de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile