Çine'de Dükkanının Önüne Tezgah Açanlardan Para Alınmayacak

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, perşembe günü dükkanının önüne tezgah açan esnaftan para alınmayacağını bildirdi.

Çine Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Metin Uyar ve çarşı esnafı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i ziyaret etti.

Çine'de seyyar satıcıların çoğaldığına dikkat çeken Uyar, ''Pazar dışında seyyar ayakkabıcılar ve satıcılar oldukça çoğaldı. Pazar yerindeki ayakkabıcı esnafı sergileri her geçen artarak büyüyor ve önlem alınmıyor. Bunlara hafta içinde satış yaptırmayalım. Amacımız Çine esnafı para kazansın ve ayakta kalsın'' dedi.

Çine Belediyesi Zabıta Amirliğine talimat veren Dinçer, ''Perşembe günü harici tüm seyyar satış yapanları kaldırıyoruz. Arabayla gelip satış yapanları bundan sonra daha çok dikkat edeceğiz. Kendi dükkanının önünde mal çıkaran esnaftan tezgah parası alınmayacak'' dedi.

Çeşitli caddelerde faaliyet gösteren esnafın bölgelerine ilişkin sıkıntılarını dinleyerek, çözüm önerilerini alan Dinçer, sorunların çözümü için belediye olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını, esnafın da görevlerini yapmalarını beklediklerini kaydetti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile