Çinli Heyet Çankaya'da

Çinli Heyet Çankaya'da

Çin Denizaşırı ve Dış İlişkiler Ofisi yetkilileri, ikili ilişkileri geliştirmek amacıyla Çankaya Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yerel yönetimler alanında ülkeler ve halklar arasında dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi için çeşitli çalışmalar yürüten Çankaya Belediyesi, Türkiye'nin dış politikasını olumlu etkileyecek yeni bir çalışma sürdürüyor. Bu doğrultuda son olarak Çin Halk Cumhuriyeti'nin Guangzhou şehri Yuexiu Belediyesi ile kardeş kent sürecinin başlatılması yönünde adımlar atan Çankaya Belediyesi, Yuexiu Belediye Başkan Yardımcısı Liu Xiaojun ve beraberindeki heyeti konuk etti. Mart ayında Çankaya Belediyesi
ile değişim, ikili işbirliği ve ikili ilişkilerin güçlendirilmesine ilişkin iyi niyet mektubu imzalayan heyeti, Çankaya Belediye Başkan Vekili Nebihe Mani ve Başkan Yardımcısı Ali Ulusoy ağırladı.
Çinli konuklarını ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Nebihe Mani ve Ali Ulusoy, kısa süre içinde Çankaya ile Yuexiu'nun kardeş kent olmasını arzuladıklarını ve bu amaçla Çankaya Belediye Meclisi'nden başkanlığa yetki verildiğini belirttiler. Görüşmenin ardından Çin heyetine, Çankaya Belediyesi'nin engelli çocukların istihdam ve rehabilitasyonuna ilişkin kurduğu Çengel Kafe ve Galoş Atölyesi gezdirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile