Çirçir'da Eyüpsultan Belediyesi Ek Hizmet Binasinin Temeli Atildi

Çirçir'da Eyüpsultan Belediyesi Ek Hizmet Binasinin Temeli Atildi

Eyüpsultan Belediyesi’nin Çirçir Mahallesi Güzel sokak üzerinde insa edecegi ek hizmet binasinin temeli törenle atildi.

Temel atma törenine Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken ile birlikte AK Parti Eyüpsultan Ilçe Baskani Muhammet Vanlioglu, AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili adayi Derya Ayaydin, Eyüpsultan Belediye Baskan Yardimcilari, Eyüpsultan Belediye Meclis üyeleri ve vatandaslar katildi.

Törende bir konusma yapan Baskan Deniz Köken: “Karadolap, Çirçir, Aksemsettin ve Yesilpinar mahalleleri Eyüpsultan nüfusunun yüzde 40’ini barindiriyor. Haliyle bizim de bu aksi merkez haline getirmemiz lazim. Burada yapacagimiz binanin giris katinda zabita ve hesap islerinin birimleri olacak, üst katini ise gençlerimize kütüphane olarak kullandiracagiz.” dedi.



Baskan Deniz Köken’den Çirçir’a sürpriz

Çirçir için asil daha büyük bir sürprizi oldugunun altini çizen Baskan Deniz Köken konusmasinin devaminda sunlari söyledi:

“Insaallah Çirçir’a bir kültür merkezi yapacagiz. Biraz daha zamanimiz var, sizlerle paylasacagiz. Ileriki asamada açiklayacagiz. Biz ne yaparsak vatandaslarimizin huzuru mutlulugu için yapiyoruz. Bunlari vatandaslarimizdan gelen talepleri toplayarak yapiyoruz. su ana kadar bölgemizde, vatandasimizin kullanabilecegi 87 eseri vatandaslarimizla bulusturduk. Çalismalarimizin devaminda, dördüncü senenin sonuna kadar hedefimiz 99 eseri Eyüpsultan’a kazandiracagiz. Anketlerde de çikiyor insanlarimiz artik baska bir yere tasinmak istemiyorlar. Bu komsuluk iliskilerinden dolayi hepinize tesekkürlerimi sunuyorum. Ilçenizi ve mahallenizi seviyor olmaniz bizi mutlu ediyor, bizi de daha çok yatirim yapmaya tesvik ediyor.”

Milletvekili Adayi Ayaydin: “Daha yapacak çok isimiz var”

AK Parti Istanbul 2. Bölge Milletvekili adayi Ayaydin da yaptigi konusmada sunlara degindi: “Bugün ek hizmet binamizin temel atma törenindeyiz. Öncelikle Eyüpsultanli hemserilerimize daha sonra da bütün milletimize hayirli, ugurlu olmasini diliyorum. Daha atilacak çok temelimiz, yapilacak çok isimiz var.”

450 metrekarelik alan üzerine insa ediliyor

Toplamda 450 metrekare insaat alanina sahip olan ek hizmet binasi 3 katli olacak.

150 metrekare oturum alani bulunan ek hizmet binasinin zemin katinda bekleme alani, danisma, mescit ve sekreterlik gibi birimler bulunacak, birinci katinda amir odasi, ekip odalari, ikinci katina ise gençler için bir kütüphane yapilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile