Çitgöl'ün Yolları Taştan

Kütahya'nın Simav İlçesine bağlı 3 bin 500 nüfuslu Çitgöl Beldesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar belediye tarafından kilitli beton parke taşı ile döşendi

Kütahya'nın Simav İlçesine bağlı 3 bin 500 nüfuslu Çitgöl Beldesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar belediye tarafından kilitli beton parke taşı ile döşendi. Çitgöl'de iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Recep Yalçın, göreve talip olurken seçmenlere verdiği tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
7 yıllık süreçte beldesinin alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarına yaklaşık 250 bin metreküp dolayında kilitli beton parke döşediğini anlatan Başkan Yalçın, hayata geçirdiği diğer projeleriyle beldesinin çehresini değiştirmeye başardığını kaydetti.
Kilitli beton parkenin asfalta nazaran hem daha sağlıklı hem de daha ucuza mal olduğunu ifade eden Yalçın, " Çalışmalar sayesinde vatandaşlarımız yazın tozdan kışın da çamurdan kurtuldu. Kilitli beton parke taşı döşeme çalışmalarımızın sonuncusunu Cumhuriyet Mahallemizin Park Sokağında gerçekleştirdik. Belediyemizin kısıtlı imkanlarıyla başarılı işlere imza attık" dedi.
Belediye Başkanı Recep Yalçın'ın gerçekleştirdiği çalışmalardan belde halkının memnun kaldığını ifade eden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Şerafettin Keskin," Mahallemiz adına belediye başkanımız Recep Yalçın'a teşekkür ediyoruz. Bizleri yazın tozdan, kışın da çamurdan kurtardı" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile