Civelek'e Çevre Düzeni Planlaması Tepkisi

Civelek'e Çevre Düzeni Planlaması Tepkisi

AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, 1/25.000'lik Hatay İli Çevre Düzeni Planlaması ile ilgili olarak İskenderun Belediyesi'nin tutumuna tepki gösterdi.

Kurşun, İskenderun Belediyesi'nin bazı meclis üyeleri ile düzenlediği basın toplantısında, yapılan planlama ile ilgili olarak İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve CHP'li meclis üyelerinin fazla bilgi sahibi olmadıklarını ileri sürüp, bu konunun yakından incelenmesi gerektiğini belirtti.
İskenderun'un genişleyecek ve büyüyecek çok büyük bir alanı olmadığını söyleyen Kurşun, "Bugün 1/25 binlik projelerle ilgili olarak planlar yapılıyor. Ancak küçük düşünen bir yerel yönetim var. Lütfen artık kafanızı kaldırın. İskenderun'un 30 yıllık geleceğini planlayan değişikliğe bir göz atın bir bakın. Bu sorulduğunda ne belediye başkanımızın bilgisi var, ne de CHP meclis üyelerinin. Gelin artık küçük düşünmeyin. Sizler de elinizi taşın altına koyun ve İskenderun'u hak ettiği yere getirmek için gayret gösterin. İskenderun'un bir beş yıl daha kaybetmek gibi bir lüksü yok. Belediye başkanımız ve meclis üyelerinin bunu iyi analiz etmeleri lazım" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile