Cizre'de Ögrencilere Yönelik Yaz Kurslari Açiyor

Sirnak’in Cizre ilçesinde ögrencilerin yaz tatili sürecinde daha verimli ve etkin zaman geçirebilmeleri için Hayat Boyu Ögrenme Genel Müdürlügüne bagli Cizre Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan yaz kurslari açiliyor.

2021-2022 egitim ögretim yilinda çok sayidaki vatandasa kurs açan Cizre Halk Egitim Merkezi Müdürlügü, okullarin tatile girmesi ile birlikte ögrencilere yönelik yaz kurslari açacak. Cizre Halk Egitimi Müdürü Resit Sevgi, bakanligin talimatlari dogrultusunda açilan bu kurslarda ögrencilerimiz, yasitlariyla birlikte eglenceli zaman geçirip ayni zamanda ilgi alanlarina göre seçtikleri branslarda egitim alabileceklerini ifade etti.

Tüm kademelerdeki okullarda halk egitimi merkezleri araciligiyla uygulanacak olan ’Okullarda Yaz Etkinlikleri Kursu’ ile ögrencilerin yeni bilgiler edinmelerine, sosyal yönden gelismelerine ve yeteneklerinin güçlendirilmesine firsat saglanmasi amaçlandigi belirtildi.

Ögrencilerin grup çalismalarina katilmalarini, akran ve arkadaslariyla bir araya gelmelerini hem eglenip hem de ögrenebilecekleri etkinliklerin yer alacagi kurslarin bu hafta itibari ile uygulanmaya konulacagi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile