Cizre'de Park Halindeki Araç Yandı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bir okulun bahçesinde park halinde olan araçta çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

  Olay dün gece saat 23 . 30 sularında Orhan Doğan Caddesi Şehit Murat Akançay Karakolu karşısındaki Cizre Lisesi bahçesinde meydana geldi . Okul Müdürü Hasan Berhuni ' ye ait 63 HE 338 plakalı otomobil bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı . Okul bahçesinden alevlerin yükseldiğini gören Şehit Murat Akançay Karakolu ' ndaki polisler hem çevre güvenliğini sağladı hem de itfaiyeye durumu bildirdi . Olay yerine gelen Cizre Belediyesi İtfaiye ekipleri araçtaki yangına müdahale edip yangını söndürdü . Yangından
dolayı araç kullanılamaz hale geldi .
Polis kundaklama ihtimali üzerine olay yerinde ve araçta geniş çaplı inceleme yaptı . Cizre Emniyet Müdür yardımcısı Atalay Bahar da olay yerine gelerek yangınla ilgili polislerden bilgi aldı . Olay yeri inceleme ekiplerinin olay yerinde ve araç üzerinde yaptığı incelemede molotof kokteyli veya kundaklamayla ilgili bir bulguya rastlanmazken araç daha detaylı bir inceleme için emniyetin bahçesine çekildi . Olayla ilgili soruşturma devam ediyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile