Çoban Köpegi Duvardan Atlayip Yasli Adamin Elini Parçaladi

Çoban Köpegi Duvardan Atlayip Yasli Adamin Elini Parçaladi

Karaman’da duvardan atlayan çoban köpeginin isirarak elini parçaladigi 82 yasindaki adam, kaldirildigi hastanede tedavi altina alindi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 674. Sokak’ta bos bir arsada yasandi. Edinilen bilgiye göre, torunlarini gezdiren 82 yasindaki Hursit Örnek, bos arsa içerisindeki üzüm asmasini gördü. Yasli adam asmadan çubuk koparmak isterken yan taraftaki evin avlusunda bulunan sahipli ve zincirle bagli olan çoban köpeginin saldirisina ugradi. Zinciri uzun oldugu için duvardan atlayan köpek, yasli adami kalçasi ve sag elinden isirarak yaraladi. Köpegin saldirisindan kurtulan yasli adam, daha sonra çagrilan ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Eline 10 dikis atilan Örnek, tedavisinin tamamlanmasinin ardindan taburcu edildi.

"Köpek beni parçalayacakti"

Hastanede tedavisi tamamlandiktan sonra taburcu olan Hursit Örnek, biranda kendisine saldiran çoban köpeginden zor kurtuldugunu söyledi.

Torunlarini hava almak için disari çikardigini anlatan Örnek, “Yolda yürürken bos arsaya girdim. Arsanin içerisinde duvar kenarinda asma vardi. Asmadan çubuk koparmak istemistim. Köpek duvardan atlayarak beni yere düsürdü. Ilk kollarimi, sonra da kalçami isirdi. Köpegin huyunu bildigim için hiç kipirdamadim. Daha sonra köpek duvarin dibine gitti, ben hemen kaçtim. Yoksa beni orada parçalayacakti. Duvar oldugu için ben köpegi fark etmedim. Bu durumdan dolayi sikayetçiyim" dedi.

Hursit Örnek’e saldirarak yaralayan çoban köpeginin belgesi ve asilarinin tam oldugu ileri sürüldü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile