Çocugun Bacagini Isiran Pitbull Kamerada

Çocugun Bacagini Isiran Pitbull Kamerada

Denizli’de pitbull cinsi köpek, kedilere saldirdiktan sonra sokakta bulunan yabanci uyruklu çocugu bacagindan isirdi. Ölümle burun buruna gelen çocuk vatandas tarafindan kurtarilirken, saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yabanci uyruklu 13 yasindaki Armin Darban Jafeti, aksam saatlerinde arkadasindan çiktiktan sonra evine dogru yürümeye basladi.

O esnada 24 yasindaki Amin Mohammad Hossein’in pibull cinsi köpegi kedilere saldirdiktan sonra, evine yaklasan Jafeti’ni sag bacagindan isirdi. Sokakta bulunan bir vatandasi sayesinde köpegin saldirisindan kurtulan Jafeti, sok geçirerek kaçti. Ihbar üzerine bölgeye gelen saglik görevlileri, Jafeti’yi Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldirdi. Burada tedavi edilen Jafeti taburcu edildi. Olayin ardindan pitbull cinsi köpek, Hossein’den alinarak Denizli Sokak Hayvanlari Barinma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. Yapilan islemlerin ardindan köpek sahibi ekipler tarafindan gözaltina alindi.

Saldiri ani kamerada

Öte yandan güvenlik kameralarina basibos dolasan pitbull köpeginin kedilere saldirdiktan sonra çocugun bacagindan isirdigi ve arindan da bir vatandasin kurtardigi yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile