Çoçuk Meclisinde Kurslara Kayıtlar Başladı

Çoçuk Meclisinde Kurslara Kayıtlar Başladı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinin 2012-2013 yılı kurs kayıtların başladığını ve kayıtların 14 Eylül 2012 tarihinde son bulacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisinin ortaöğretim için tüm dersler, sportif ve sosyal yaşam ile rehberlik ve danışmanlık olmak üzere 3 ayrı ana başlıkta olduğunu belirten Büyükkılıç “İkinci 4 yıl olarak bilinen ve orta öğretim de okuyan öğrencilere dönelik kurslarımız başladı.

Geçen yıla göre 6, 7 ve 8’inci sınıflara yönelik tüm dersler bölümünde Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler dersleri mevcuttur. Sportif ve Sosyal Yaşam bölümünde Yaşam Boyu Spor, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Halk Oyunları, Tiyatro ve İzcilik dersleri verilecektir. Ayrıca Danışmanlık ve Rehberlik konusunda kurs alabileceklerdir. Bu yıl toplamda 10 ayrı branşta kurs verilecektir.“ dedi.

Merkez, Bel-Sin, Yeniköy, Danışmentgazi, Melikgazi,Selçuklu,İldem, Mimarsinan, Keykubat ve TOKİ olmak üzere 10 ayrı semtte Çocuk meclisinde kurs açılacağını ifade eden Büyükkılıç, kayıtların 14 Eylül 2012 tarihine kadar devam edeceğini,kurslara katılmak isteyenlerin kurs merkezlerine bu tarihe kadar başvurulması gerektiğini kaydetti.

Büyükkılıç, çocukların sosyal gelişimine ve eğitim düzeylerine büyük katkı sağlayan bu kurslara büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile