Çocuk Oyunlari Ve Oyuncaklari Festivali

Çocuk Oyunlari Ve Oyuncaklari Festivali

Osmaniye Belediyesi tarafindan düzenlenen 5.Geleneksel Çocuk Oyunlari ve Oyuncaklari Festivali mendil kapmaca yarislari ile basladi.

Osmaniye Belediyesi’nce geleneksel hale getirilen Geleneksel Çocuk Oyunlari ve Oyuncaklari Festivalinin 5’incisi Milli Egitim Müdürlügü ve Gençlik ve Spor il Müdürlügü’nün katkilariyla okul sporlari çerçevesinde mendil kapmaca yarismalariyla basladi.

Yaklasik 250 sporcunun katilimiyla düzenlenen yarislar Belediye Baskani Kadir Kara’nin katilimiyla start aldi.

Çocuklara basarilar dileyen Baskan Kadir Kara, “Geleneksel hale getirdigimiz çocuk oyunlari ve oyuncaklari festivaline katki ve katilim saglayan ögretmenlerimize, festivalde görev alan hocalarimiza, kiymetli velilerimize tesekkür ediyor, çocuklarimizin her birinin alnindan öpüyorum. Çocuklarimiz için düzenledigimiz festival kapsaminda yarismalara katilan tüm sporcu evlatlarimiza basarilar diliyorum” diye konustu.

Geleneksel Çocuk Oyunlari ve Oyuncaklari Festivali kapsaminda düzenlenen yarismalarin final müsabakalari 21 Mayis Cumartesi saat 15.00 ile 19.00 saatleri arasinda Masal Parkta düzenlenecek etkinliklerde yapilacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile