Çocuk Senligi, Minik Ögrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Çocuk Senligi, Minik Ögrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Çocuk Senligi’, Koza Çocuk Akademisi ögrencilerinin gösterisi ile sona erdi.

Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Hüdavendigar Sosyal Gelisim Merkezi ve Demirkapi Sükran Gönenç Bilgi Evi’nde egitim gören 4-6 yas arasi 160 ögrenci 23 Nisan’a özel gösteri hazirladi. Minik ögrenciler Dikkaldirim Kapali Spor Salonu’nda sergiledikleri Istiklal Marsi, çayda çira, Silifke’nin yogurdu, ham çökelek, Türk çocugu ve olimpiyat oyunlari gösterileri büyük bir begeniyle izlendi.

Düzenlenen törende konusan Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tamer Balaban, “Osmangazi’de 23 Nisan kutlamalari Demirtas’ta düzenlenen konser ve etkinliklerle basladi.

Cumhuriyet Caddesi’nde gerçeklestirdigimiz büyük kortej yürüyüsüyle devam etti. Bugün gerçeklestirdigimiz etkinlikler ile son buldu. Minik ögrencilerimiz bize çok güzel gösteriler sundu” dedi.

Birbirinden yetenekli miniklerin düzenledigi gösterileri izleyen aileler ve vatandaslar, uzun süre ögrencileri alkislayarak tebrik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile