Çocuk Yüzünden Kavga Eden Aileler Barıştırıldı

Çocuk Yüzünden Kavga Eden Aileler Barıştırıldı

Bursa'da, çocukların kavgası sonucu birbirine giren iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı ve ilçe belediye başkanının devreye girmesiyle tatlıya bağlandı.


Olay, 2 Eylül günü Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi Yazar Sokak'ta meydana gelmişti. Bir hafta önce çocukları kavga eden iki aile arasında çıkan kavgada silah ve bıçak devreye girmiş, 3 kişi yaralanmıştı. Polisin iki ailenin arasına barikat kurmasıyla yatıştırılan kavga, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdai Yazıcı ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in devreye girmesiyle tamamen sona erdi.
Erzurum Federasyon ve Ağrılılar Derneği'nin de destek verdiği yemeğe, Durak ve Çelik ailesinin tüm üyeleri katıldı. Cazibe Merkezi’ndeki barış yemeğinde biraraya gelen aileler, yaşanan kavgayı bitirme sözü verdi. Kaymakam ve belediye başkanının isteğini kırmayıp barışan aileler, husumetin tatamen bittiğini belirtti. Belediye Başkanı Keskin, bir ailenin Ağrı’dan diğerinin de Erzurum’dan geldiğini ve artık Bursalı olduklarını belirterek, "Bursa hepimize yeter. Amaç, insanların birlik-beraberlik ve barış içinde yaşamalarını sağlamaktır." dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile