Çocuklar 19 Mayis Coskusu Tuvallere Yansitti

Çocuklar 19 Mayis Coskusu Tuvallere Yansitti

Bilecik Belediyesi tarafindan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinliklerinde müzede bir araya gelen çocuklar, bayram coskusu ve heyecanini tuvallere yansitti.

Yasayan Sehir Müzesinde 6 ile 12 yas arasindaki çocuklarin ‘’Bandirma Vapuru’’ temali resim etkinliginde birbirinden güzel resimler yapildi. Resimler, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda Atatürk Parki’nda sergilenecek.

Bilecik Belediyesi Turizm Koordinatörü Mesut Ünver, gerçeklestirdikleri etkinlik hakkinda yaptigi açiklamada, 19 Mayis bayram haftasini dolu dolu etkinliklerle geçireceklerini belirterek, “Bugün de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri dolayisi ile çocuklari müzemizde agirladik. Amacimiz, çocuklarin sehrini benimsemeleri, yasayan sehir müzesinin de hizmet amacina uygun olarak yasadiklarini gelecege aktarmalaridir. Gerçekten güzel çalismalar çikti. Her bir çocuk, kendi gözünden Bandirma vapurunu tuvale yansitti. Müze akademi ve 19 Mayis Bayrami etkinliklerimiz devam edecek’’ ifadelerini kullandi.

Çocuklar ve aileleri de etkinlikleri büyük bir keyifle takip ettiklerini belirterek, Baskan V. Melek Mizrak Subasi ve müze görevlilerine tesekkür etti. Etkinlik, çocuklarin yaptiklari resimlerle hatira fotograflari çektirmesiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile