Çocuklar Bu Parki Çok Seviyor

Çocuklar Bu Parki Çok Seviyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Dinlenme Alani’nda yer alan Fresh Park’lari, okullarin yaz tatiline girmesi ile birlikte hizmete açti. Çocuklar yaz boyunca bu parklarda hem serinleyerek hem de eglenecek.

Okullarin yaz tatiline girmesiyle birlikte, Manisa Büyüksehir Belediyesi, Atatürk Kent Park ve Turgutlu Irlamaz Dinlenme Alani’nda yer alan Fresh Park’lari, çocuklarin hizmetine sundu. Su oyunlari, yer fiskiyeleri, su kovalari ve su tünelleri gibi birçok su oyuncaginin yer aldigi Fresh Park’ta, çocuklar yaz boyunca eglencenin tadini çikaracak. Fresh Park’lar hafta içi, 12.00-18.00 saatleri arasi; hafta sonu da 12.00-20.00 saatleri arasinda hizmet verecek.

“Çocuklar açisindan çok iyi”

Fresh Park’a çocugunu getiren ailelerden Özlem Güler, çocuklari için açilan parktan çok memnun oldugunu ifade ederek, “Memnunuz. Çocuklar açisindan çok iyi. Eglenceli. Serinliyorlar. Sicaktan evde duramiyorlar. Deniz de uzak. Sürekli gidilmiyor” dedi.



“Çocuklarimiz oynuyor, biz oturup piknik yapiyoruz”

Çocuklarini Fresh Park’a getiren Metin Gülmez ise, “Memnunuz. Hafta sonlari geliyoruz. Çocuklarimiz oynuyor, biz oturup piknik yapiyoruz” ifadelerini kullandi.

Fresh Park’ta eglenen çocuklardan Furkan Yildirim, kendileri için çok güzel bir uygulama oldugunu belirterek, “Bence açilmasi çok iyi oldu. Çünkü, çocuklar için güzel bir aktivite. 3 aylik tatilde canlari sikiliyor. Buraya gelip, eglenebiliyorlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile