Çocuklar Için Bir Araya Geldigi Esini Bayram Günü Biçaklayarak Kursun Yagdirdi

Çocuklar Için Bir Araya Geldigi Esini Bayram Günü Biçaklayarak Kursun Yagdirdi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bosanma asamasinda olan kari koca, çocuklar için bayramda bir araya geldi. Henüz ögrenilemeyen sebeple Mehmet S.B., 4 çocuk annesi esini biçak ve silah mermisi ile agir yaraladi. Akrabalarinin evlerinin de kursunlayan zanli, cami içinde polis ekiplerine yakalandi.

Olay, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Ercan Sokak’ta bulunan evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hakkinda 4 kez uzaklastirma karari bulunan Mehmet S.B., bayramda çocuklarini görmek için esi Nurcan B. ile bir araya geldi. Henüz ögrenilemeyen bir sebeple zanli, 4 çocuk annesi esi Nurcan B.’yi biçaklayarak 5 el ates etti.

Akrabalarinin evlerine kursun yagdirdi: 1 agir yarali

Zanli koca ise kaçarak Çamlitepe Mahallesi Dereli Sokak’ta oturan Nurcan B.’nin kuzeni Alaaatin B.’nin evine gitti. Alaattin B.’yi de ates ederek yaralayan Mehmet S.B., daha sonra Kinali Sokak’a giderek esinin diger kuzeni Veysi B.’nin evini kursunlayarak kaçti. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, yaralanan kadini ile kuzenini ambulansla hastaneye kaldirdi. Nurcan B. ile kuzeninin durumun agir oldugu ögrenilirken kaçan koca, saklandigi camide polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Nurcan B.’nin esi ile bosanma asamasinda oldugu, 4 kez uzaklastirma karari aldirdigi ve çocuklari dolayisiyla bayrami beraber geçirdikleri ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile