Çocuklar Kum Zambaklari Ve Caretta Carettalarla Bulustu

Çocuklar Kum Zambaklari Ve Caretta Carettalarla Bulustu

Antalya’da Dünya Biyoçesitlilik Günü etkinlikleri çerçevesinde çocuklar "Yasamak için kum zambagini yasatalim" slogani ile kum zambagi ve caretta carettalar ile bir araya gelerek farkindalik olusturdular.

Antalya Muratpasa Belediyesi, 22 Mayis Dünya Biyoçesitlilik Günü’nde, çocuklari nesli koruma altina alinan kum zambaklari ve caretta carettalarla bulusturdu. Lara Barut Collection is birligi ile düzenlenen etkinlik, Ermenek Ilkokulu ögrencilerinin katilimiyla, Lara Barut Collection’in Mavi Bayrak ödüllü plajinda gerçeklesti.

Muratpasa Belediyesi Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü tarafindan çevre ve iklim konulu egitimlerin verildigi etkinlikte, ögrenciler kum zambaklari ve caretta carettalar hakkinda bilgilendirildi ve Mavi Bayrak kriterleri anlatildi. Ayrica, uygulamali atik ayrisimi egitimi de verildi.

Belediyenin +0.5 Akdeniz’in Gelecegi basligiyla düzenledigi çalistaylarin üçüncüsü, ‘Yesile Dönmek’ temasiyla gerçeklesmis ve ‘Yasamak için kum zambagini yasatalim’ sloganiyla öne çikmisti. Çalistayin sembolü olan kum zambagi, Antalya’nin sahillerinde koruma altina alinan önemli bitkilerden biri olarak dikkat çekiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile