Çocuklar Ulusal Egemenligin 104. Yili Için Kostular

Çocuklar Ulusal Egemenligin 104. Yili Için Kostular

Medicana Egitim Grubu MBA Okullari ögrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 104. yili kapsaminda düzenlenen ’104. Yil Ulusal Egemenlik Kosusu’nda bulustu.

Yenilikçi durusuyla sanattan bilime, edebiyattan spora egitimin tüm alanlarinda etkinlikler düzenleyen MBA Okullari, Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pistinde düzenlenen 104. Yil Ulusal Egemenlik Kosusu ile ögrencilerini spor degerleriyle bulusturdu.

MBA Okullari anaokulu ve ilkokul ögrencilerinin katilim gösterdigi 104. Yil Ulusal Egemenlik Kosusunda, Atasehir Kampüsü Bandosu da yer aldi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan tüm sporcularin sabah sporu dansi ile coskulu bir sekilde baslayan MBA Okullari 104. Yil Ulusal Egemenlik Kosusu’nda anaokulu ögrencilerinin "Dostluk Kosusu" akabinde ögrenciler kiyasiya yaristi.

Cumhuriyet degerlerinin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün spor ve sporcuya bakis açisinin altini çizen Medicana Egitim Grubu MBA Okullari Genel Müdür Yardimcisi Duygu Kiliç, "Basögretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bugün Ulusal Egemenligimizin 104. yilinda daha iyi bir dünyaya, daha iyi bir ben kimligine kostuk. Is birligimiz, bir arada olusumuz, zorluklarin üstesinden gelme refleksimiz, spor tutkusuyla derinlesen etik ve bilim odakli durusumuz her zaman bizi daha iyiye tasiyacak. Içinizdeki çocugu her zaman serbest birakin ve Cumhuriyet degerlerimizle yeniligin öncüsü olun. Tekrar bu harika gün için tesekkür ediyor, sizleri çok seviyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile