Çocuklara Özel Resim Müzayedesi

Çocuklara Özel Resim Müzayedesi

Akmerkez, çocuklarda sanat koleksiyonerligi bilincini gelistirmek amaci ile düzenledigi Çocuklara Özel Resim Müzayedesi’nin üçüncüsünü gerçeklestirmeye hazirlaniyor.



Akmerkez, ‘Çocuklara Özel Resim Müzayedesi’ etkinligine üçüncü kez ev sahipligi yaparak çocuklari sanatla bulusturmayi sürdürüyor. ‘Çocuklara Özel Resim Müzayedesi’ bu kez 14-15 Mayis tarihleri arasinda AVM etkinlik alaninda çocuklarla bulusacak. Yogun ilgi gören etkinlik, çocuklarin sanata karsi sevgi ve ilgilerini arttirarak estetik bakis açilarinin erken yasta gelismesine katki sagliyor.

Verilen bilgiye göre Efkan Beyaz, Hikmet Çetinkaya ve Suna Özkalan’in da aralarinda bulundugu 48 farkli sanatçinin 110 eseri, 13 Mayis tarihinde küçük sanatseverlerin ilgisine sunulmaya baslanacak. 14-15 Mayis, saat 16.00’da gerçeklesecek resim müzayedesinde ise minik misafirler müzayede deneyimi yasama ve sanat koleksiyonerligi ile tanisma imkâni bulacak. Ayni zamanda müzayedeye katilan kisiler arasinda çekilis yapilarak kazanana bir eser hediye edilecek.

‘Çocuklara Özel Resim Müzayedesi’ etkinligine iletisim@sessizmuzayede.com’dan rezervasyon yaptirabilecegi ve tamamen ücretsiz bir sekilde kayit olusturabilecegi belirtildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile