Çocuklara Seker Dagitan Polisleri Kursunlayan Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Çocuklara Seker Dagitan Polisleri Kursunlayan Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Tekirdag’da Ramazan Bayrami’nin son gününde çocuklara seker dagitan polislere ates açan zanlilar adliyeye sevk edildi. Zanlilarin yakinlari polise tepki gösterirken, adliye önünde güvenlik önlemleri üst düzeye çikartildi. O anlar dron kamerasina da saniye saniye yansidi.

Tekirdag’in Çerkezköy ilçesinde bagli Baglik Mahallesi Kümeevler mevkiinde hem Ramazan Bayrami hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami sebebiyle mahallede yasayan çocuklara seker dagitan polis ekipleri, silahli saldiriyla ugramis olayla ilgili olarak iki kisi gözaltina alinmisti. Olayla ilgili kisa sürede gözaltina alinan T.D. (25) ve olay esnasinda yaninda bulunan B.D. (15) olmak üzere toplamda 2 zanli, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildikleri esnada tansiyon yükseldi.

Zanlilarin yakinlari adliyeye akin ederken, sahislarin mahkeme salonuna çikartilmasi esnasinda taskinlik yasandi. Zanlilarin birakilmasini isteyen yakinlari polis ekiplerine güçlük çikararak polislere hakaret etti. Olaylarin daha fazla büyümemesi ve güvenlik önlemlerinin artirilmasi için adliyeye takviye ekipler sevk edildi. Yasananlar dron kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi.

Ayrica polis ekipleri, olayin yasandigi alanda yaptiklari incelemede 3 bos kovan bulunurken, polise ates edilen silah ise halen bulunamadi. Öte yandan T.D.’nin hirsizlik basta olmak üzere çesitli asayis suçlarindan suç kaydi bulundugu tespit edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile