Çocuklara Yariyil Senligi

Çocuklara Yariyil Senligi

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi, 2022-2023 egitim-ögretim yilinin ilk döneminin sona ermesinin ardindan, Yahya Kemal Beyatli Kültür Merkezinde Yariyil Senligi düzenleyecek.

Süleymanpasa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan, 23-28 Ocak tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan Yariyil Senligi’nde, çocuklara özel çok sayida eglenceli atölye ve çocuk tiyatrolari yer alacak. 23 Ocak Pazartesi saat 11.00’da baslayacak olan Yariyil Senligi, 27 Ocak Cuma günü hariç, 28 Ocak Cumartesi gününe kadar her gün çocuklari agirlayacak.

Çok sayida atölye ile çocuklar eglenceye doyacak

Yariyil Senligi çerçevesinde gerçeklesecek atölyelerden bazilari, Ebru, Resim, Kitap Ayraci Yapimi, Akil ve Zekâ Oyunlari, Müzik, Orff ve Ritim, 3D, Elektrik ve Lego atölyeleri olacak. Ayrica yüz boyama gibi etkinlikler de çocuklarin eglencesini arttiracak.

Çocuk tiyatrolari, bilim gösterileri ve daha fazlasi

Çocuklarin eglenceli bir yariyil tatili geçirirken yeni bilgiler ögrenmeleri amaciyla hayata geçirilen Yariyil Senligi’nde ayrica çocuk tiyatrolari ve müzikaller de bulunacak. Çocuk Atölyeleri (27 Ocak Cuma hariç) her gün 11.00-16.00 saatleri arasinda yapilacak. Tiyatro gösterileri ise 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans seklinde gerçeklesecek. Etkinliklerin tamami ücretsiz olacak ve herhangi bir kayit islemi ya da bilet temini de gerekmeyecek. Yariyil Senligi çerçevesinde sahneye konacak olan gösteriler ise su sekilde olacak:

“23 Ocak Pazartesi - Benekli Kelebek, 24 Ocak Sali - Çizmeli Kedi Müzikali, 25 Ocak Çarsamba - Karagöz ve Hacivat Tiyatro Oyunu, 26 Ocak Persembe - Bilim Gösterisi, 28 Ocak Cumartesi - Temel Reis Kabasakal’a Karsi.”

Baskan Yüksel tüm çocuklari davet etti

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel, tüm çocuklari Yariyil Senligi’ne davet etti. Yüksel, “Çocuklar sizlere bir haberim var. Yariyil tatilinizi dolu dolu geçireceginiz bir dizi etkinlige hazir misiniz? Sömestr tatilinizi, eglenceli ve bilim dolu aktivitelerle geçirebileceginiz ücretsiz programlarimiza hepinizi bekliyoruz. Simdiden tüm çocuklarimiza bol eglenceli bir yariyil tatili diliyorum” diye konustu.

Öte yandan, detayli bilgi almak isteyenlerin 0 282 259 59 59 numarali Süleymanpasa Belediyesi Çagri Merkezini arayarak ve 1334 dahili numarayi tuslayarak, Ortacami Mahallesi Yeni Çarsi Sokak adresinde bulunan Ak Çözüm Merkezinden ya da Hürriyet Mahallesi’ndeki Süleymanpasa Belediyesi Çocuk Kulübünden destek alabilecekleri ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile