Çocuklardan Muhteşem Gösteriler

Şanlıurfa‘nın Ceylanpınar Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Eğitim Öncesi Çocuk Şenlikleri" kapsamında, ilköğretim okulu öğrencilerinin sergilemiş oldukları oyunlarla büyüklere taş çıkarttılar.

Ceylanpınar Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Eğitim Öncesi Çocuk Şenlikleri " kapsamında ilçenin Cumhuriyet ilköğretim okulu toplantı ve gösteri salonunda Pınar ilköğretim okulu 1-A sınıfı öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Performanslarıyla ilgi toplayan minik öğrenciler, salonda bulunan izleyenlerden bol alkış aldılar. Düzenlenen gösteride Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Genç, ilçe müftüsü Aslan Çıtır, Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri,

öğretmenler, davetli ve misafirlerin yanı sıra çok sayıda ilçe halkı hazır bulundu. Gösteri sonrasında performanslarıyla büyüklere parmak ısırtan minik öğrenciler salonda bulunan izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandılar. İzleyiciler ve öğrenci velileri gösteriyi başarıyla düzenleyen Pınar ilköğretim okulu müdürü Abdulbaki Özbek‘e ve 1-A sınıf öğretmeni Şerife Taş‘a teşekkür ettiler.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile