Çocukları İçin Yaşadı Fenerbahçe İçin Öldü

Konya'da önceki gün Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçını izlerken kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği tahmin edilen Prof

  Konya ' da önceki gün Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçını izlerken kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği tahmin edilen Prof . Dr . Mehmet Ateş , gözyaşları arasında uğurlandı . Cenaze töreninde oğlu , " Babam bizim için yaşadı , Fenerbahçe için öldü " dedi .
Konya ' nın merkez Selçuklu ilçesi Mesaj Caddesi üzerindeki evinde Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izlerken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Selçuk Üniversitesi ( SÜ ) Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof . Dr . Mehmet Ateş için Rektörlükte tören düzenlendi . Törene Rektör Prof . Dr . Süleyman Okudan , rektör yardımcıları , öğretim üyeleri , öğrencileri , arkadaşları , çocukları ve eşi katıldı .

BİZİM İÇİN YAŞADI , FENERBAHÇE İÇİN ÖLDÜ
Törende konuşan SÜ Rektörü Okudan , " Hayat bizim için bir sahne , biz de o sahnenin oyuncularıyız . Herkese sabır diliyorum " dedi . Veteriner Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Hüdaverdi Erer de , gözyaşları içerisinde mekanın cennet olsun diyerek uğurladı . Derbi maçı sırasında ölen Prof . Dr . Mehmet Ateş ' in oğlu Alper Ateş , " Çok fazla söylenecek bir şey yok . Babam beni , kız kardeşimi ve Fenerbahçe ' yi çok severdi . Bizim için yaşadı Fenerbahçe için öldü " diyerek duygularını dile getirdi .
Ateş ' in tabutu Türk Bayrağına sarılı olarak cenaze arabasına kadar omuzlarda taşındı . Sultan Selim Camii ' nde kılınan cenaze namazının ardından Ateş ' in cenazesi Üçler Mezarlığı ' na defnedildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile